Frank Lindbo .- Jeg skal op - jeg vil leve

Forlaget skriver

Ligesom den berusede kan opleve momenter af klarsyn, fik noget mig til i et glimt at se klart. Billeder af min kone og to sønner tonede frem. De kaldte på mig. Det lyder helt vildt og var da også vildt heldigt, for netop de billeder reddede mig. Da jeg forstod, at jeg var på vippen til at slå mig selv ihjel, ville jeg op. Nu! Jeg ruskede i makkerlinen, men så var det, som om glimtet af klarsyn forduftede, og jeg igen forsvandt helt væk i min egen ubåds-verden af indre dæmoner, messende undervandslyde og drømmesyn.
Frank Lindbo har med mere end 700 dyk i log-bogen prøvet det meste, man kan opleve som dykker. Fra hyggelige stranddyk til krævende vragdyk på dybt vand, dykkerferier i troperne og dyk under is. Masser af gode oplevelser. Men også enkelte smertelige erfaringer med dyk, der gik galt. Her oplevede han, at det var lidt et tabu også blandt dykkere at tale om dykkerrus og dykkersyge. Det tabu vil forfatteren gerne gøre op med.
I dag er Frank Lindbo ikke i tvivl om, at de mange krævende øvelser i løbet af uddannelsen til CMAS-dykker mere end én gang har reddet hans liv og førlighed.Den gamle leveregel om, at kun en tåbe ikke respekterer havet – og dyk­ker­reglerne! Det kan bogens forfatter i den grad skrive under på. For sløser man med de almene dykkerråd, kan konsekvenserne være alvorlige.

170,00 kr.